Vice-presedintele Disney vine la Bucuresti ca speaker la un eveniment dedicat antreprenorilor din tehnologie


In prezent Senior Vice-President la Walt Disney Company, Bart Decrem a condus divizia de jocuri pentru dispozitivele mobile a Disney, divizie care a creat unele dintre cele mai apreciate jocuri pentru smartphone ale companiei.


Evenimentul, organizat de Romanian Game Developers Association (RGDA) si TechHub Bucharest, va avea loc marti, 10 decembrie, iar participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile (inscrierea se face online).

Inainte sa faca parte din echipa Disney,  Bart Decrem a infiintat Tapulous, una dintre primele companii din lume care dezvolta jocuri pentru iPhone si cea a creat Tap Tap Revenge, cel mai cunoscut joc cu teme muzicale, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Pana in prezent, Bart a coordonat dezvoltarea a 23 de jocuri care au ajuns numarul 1 in App Store, a pus bazele Flock (start-up cumparat de Zynga), Eazel (companie vanduta catre Disney) si s-a ocupat de activitatile de marketing si dezvoltare de business pentru lansarea Firefox 1.0.

Antreprenor cu experienta, Bart va discuta despre strategia Disney pentru dezvoltarea jocurilor pentru dispozitivele mobile si modul in care aceasta poate fi utilizata de startup-uri pentru a crea jocuri cu milioane de utilizatori.

Discutia va fi urmata de intrebari din partea audientei si networking.

TechHub Bucharest este un spatiu de co-working adresat exclusiv specialiștilor in tehnologie, fie aceștia antreprenori, programatori, designeri sau angajati ai companiilor de orice marime, care doresc sa lucreze intr-un mediu creativ și dinamic.

Romanian Game Developers Association (RGDA) este o organizatie non-profit care isi propune sa sprijine si sa promoveze piata dezvoltatorilor de jocuri video din Romania.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii