Vinalia se asociaza cu Top Drinks


Vinalia, importator si distribuitor de vinuri din Transilvania, s-a asociat in participatiune, cu o cota de 50%, cu Top Drinks, detinator al unui lant de magazine de bauturi din Cluj-Napoca.

In urma asocierii, Top Drinks va deveni distribuitor direct al marcilor importate exclusiv pe piata romaneasca de catre Vinalia (Chateau Puech-Haut, Chateau de la Negly, Gerard Bertrand, Gerard Depardieu, Domain de la Ravannes etc.), se arata intr-un comunicat de presa al Vinalia.

Top Drinks isi va pastra numele si profilul de “liquor store” al magazinelor. Insa, se va schimba politica de achizitii si selectare a produselor. Noua strategie de promovare a lantului de magazine va include cataloage, promotii, consiliere si training de personal.

 “Pentru 2008 ne propunem marirea cu 25% a cifrei de afaceri, deschiderea a inca doua magazine in Cluj-Napoca si crearea unei retele nationale”, declara Marcel Farcas, director general al Vinalia.

Top Drinks detine magazine in zone centrale are orasului Cluj-Napoca, si are o cifra de afaceri de 3 milioane RON anual.

Vinalia este rezultatul asocierii dintre Cadmus (unul dintre cei mai mari importatori de vinuri din Transilvania, cu un portofoliu de marci din Franta, Chile, Argentina, Australia etc.) si In Vino Veritas, proprietar al Vinotecii Bolyai din Cluj-Napoca si unul dintre cei mai cunoscuti distribuitori de vinuri si bauturi spirtoase din Cluj.

 


Nu exista comentarii