Willon Harbour a vandut jumatate din stocul de ambarcatiuni


Vanzarile au fost facute in prima luna de la lansarea companiei pe piata din Romania.

Willon Harbour detine cel mai mare showroom de ambarcatiuni din tara (sunt expuse 15 ambarcatiuni), amplasat in zona de nord a Bucurestiului. Dintre ambaractiunile vandute, favoritele au fost modelele marca Regal, Galia si Ocqueteau.

“Cumparatorii de barci Willon Harbour sunt tineri, dinamii, atrasi de aventura. Sunt cumparatorii perfecti pentru barcile expuse in showroom-ul nostru”, spune Gabriel Hanganu, General Manager, Willon Harbour.
 

Willon Harbour vizeaza segmentul ambarcatiunilor de 6 - 11 metri. Preturile la ambarcatiunile comercializate incep de la 8.000 euro si  pot ajunge la 350.000 euro.

“Cu siguranta ca, in acest an, piata romaneasca de vanzari de ambarcatiuni va cunoaste o crestere interesanta, crestere care speram sa atraga o mai mare vizibilitate a sporturilor pe apa si de ce nu, un interes crescut din partea autoritatilor pentru dezvoltarea infrastructurii specifice”, adauga Hanganu.
 

Willon Harbour este o companie romaneasca ce apartine omului de afaceri Gabriel Hanganu. In afara de Willon Harbour, Hanganu mai detine si compania Ecomed care produce case din lemn, in special pentru export.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.
 


Nu exista comentarii