Wirtek deschide cel de-al treilea birou din Romania


    


Primul birou Wirtek din Romania a fost deschis acum 11 ani in Cluj-Napoca, iar al doilea tot in Cluj-Napoca, acum trei ani. Birourile din Romania sunt puncte cheie pentru tehnologii Micrososft iar cel din  Bucuresti va oferi si un centru de excelenta in progress OpenEdge software, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Wirtek este o companie listata la bursa NASDAQ Copenhaga si desprinsa din Nokia in 2001.

Cu ocazia inaugurarii noului birou, reprezentantii companiei au anuntat si inceperea unui parteneriat strategic cu Mark Information, cele doua companii avand ca scop infiintarea unui centru de dezvoltare si testare in Capitala.

Wirtek si-a dublat numarul angajatilor in ultimii doi ani si planuieste cresteri asemanatoare pentru urmatorii ani. Reprezentantii companiei spun ca intr-un an si jumatate doresc sa isi mareasca cu 300% numarul angajatilor din Bucuresti.

Compania dezvolta aplicatii si testeaza echipamente pentru clienti din Europa de Nord si SUA. De-a lungul timpului, partenerii Wirtek au fost atat companii mici si mijlocii din Danemarca, cat si companii multinationale din afara acesteia.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii