Workshop-uri dedicate planurilor de afaceri antreprenoriale si manageriale


Sesiunile de lucru sunt organizate de ABC Training Consulting si vor avea loc in fiecare zi de miercuri, in luna septembrie.

Evenimentele sunt dedicate atat antreprenorilor, cat si managerilor sau profesionistilor, se arata in comunicatul de presa. Moderatorul acestor intalniri va fi Anda Racsa, antreprenor care ofera servicii de asistenta si consultanta antreprenoriala.

Participarea la aceste sesiuni ii va ajuta pe antreprenori sa gaseasca un raspuns la intrebari precum: Care este atuul afacerii mele? Cum imi mentin acest avantaj? Care este dimensiunea pietei vizate pentru afacea mea? Cum sa actionez ca sa cuceresc aceasta piata?

Managerii vor putea afla informatii despre cum sa creasca portofoliul de clienti, care sunt resursele necesare si cum le pot obtine, cum sa monitorizeze si sa optimizeze performantele afacerii.

Subiectele de discutie vor fi abordate intr-un mod practic, astfel incat fiecare participant sa identifice solutii pentru valorificarea oportunitatilor din piata si a punctelor forte ale propriei afaceri, cat si pentru diminuarea riscurilor/punctelor slabe ale afacerii.

Numarul de participanti este de maxim zece persoane pentru fiecare workshop iar taxa de participare este de 400 de lei (plus TVA) de persoana, pentru participarea la toate cele patru sesiuni open.

Pentru a-i sprijini pe antreprenori, compania ofera si doua locuri gratuite la cele patru sesiuni de lucru din septembrie.

Cei care vor sa benficieze de aceasta facilitate trebuie sa trimita pe adresa office @ abctrainingconsulting . ro un raspuns la intrebarea “Ce obiective ti-ai stabilit pentru afacerea ta?”.

Raspunsurile trebuie sa fie trimise pana duminica, 30 august, iar luni, 31 august, vor fi anuntati cei doi castigatori care si-au definit obiective clare si convingatoare de afaceri.

Mai multe detalii despre aceste evenimente pot fi gasite aici.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii