Workshop-uri Empretec pentru antreprenori


In perioada urmatoare vor avea loc doua workshop-uri Empretec dedicate celor care vor sa inceapa o afacere, dar si antreprenorilor care au deja propriul business.

Empretec este un program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business desfasurat sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare (UNCTAD - Geneva) si sustinut de Guvernul Romaniei, se precizeaza in comunicatul de presa. Atelierele de lucru au la baza o metodologie de lucru perfectionata la Harvard.

Urmatoarele workshop-uri vor avea loc in perioada 8 octombrie - 16 octombrie si 12 noiembrie - 20 noiembrie. Grupul tinta este reprezentat de antreprenori si potentiali antreprenori.

Programul este operational in 27 de tari de pe trei continente, Romania fiind prima si singura tara din Europa in care se implementeaza programul incepand din anul 2002.

Atelierul de lucru ii incurajeaza pe participanti sa isi analizeze latura antreprenoriala si ii provoaca sa isi evalueze critic punctele tari si mai putin tari.

Participantii vor intelege cum gandesc si cum se comporta antreprenorii de succes in diferite situatii; vor invata sa negocieze, sa conduca, sa se impuna, sa influenteze si sa controleze rezultatele, sa discute cu bancile, sa se descurce in situatii  limita, sa lucreze in echipa, sa inteleaga motivele pentru care unele companii au succes inclusiv in perioada de criza.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii