Workshop-uri pe tema lansarii unei afaceri online


Workshop-urile sunt organizate de ArenaBiz.ro si se vor desfasura online, saptamanal, in perioada 8 aprilie - 20 mai, 2010.

Workshop-urile vor acoperi toate etapele pe care le presupune un business online - de la ce faci dupa ce ti-a venit ideea, cum faci strategia, cum dezvolti produsul, cum stabilesti pretul, pana la cum faci promovarea sau vanzarea, se arata in comunicatul de presa.

"Vrem ca workshop-urile sa-i ajute pe cei care vor sa inceapa un business online (sau care au deja un business online, dar vor sa-l dezvolte) sa evite greselile de inceput, sa-si contureze niste strategii si planuri de actiune foarte clare pe care sa le si testeze sub indrumarea fiecarui mentor, prin assignment-ul practic pe care il vor avea la fiecare modul. Si pentru ca am dorit ca nu doar cei din Bucuresti sa beneficieze de un astfel de program, am preferat ca workshop-urile sa se deruleze online", spune Eugenia Cosinschi, fondator ArenaBiz.ro si organizator al acestor workshop-uri.

Workshop-urile vor fi sustinute de cate un mentor, fiecare dintre ei fiind antreprenori cu experienta in domeniul respectiv.

Mentorii care vor sustine cele sapte workshop-uri vor fi: Mihai Stanescu - business coach, Dragos Roua - antreprenor, initiatorul programului de mentorship pentru business-urile online, Alexandru Lapusan - cofondator al companiei de dezvoltare software Zitec, Ovidiu Constantin - cofondator al Novit, companie de consultanta in IT si HR, Ciprian Gavriliu - managing director la agentia interactiva PlayTheBalls si specialist in marketing online, Adrian Soare - antreprenor, specialist in marketing si vanzari. Workshop-ul dedicat implicatiilor legale ale business-urilor online si obtinerii de investitii este sustinut de Ana Maria Andronic, senior associate la Biris Goran.

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii