Yellow Studio investeste 130.000 de euro intr-un spatiu de joaca pentru copii


Spatiul a fost inaugurat de curand sub numele de Yellow Place si este amplasat in Mall-ul Grand Arena, din Bucuresti.

Yellow Place are o suprafata de 266 mp si este situat la etajul mall-ului din Capitala, se arata in comunicatul de presa.

Roxana Pavelescu, Manager Yellow Studio, spune pentru startups.ro ca investitia in spatiul de joaca a inclus atat amenajarea, cat si jucariile si biblioteca pentru copii.

Ea mai precizeaza ca Yellow Place este impartit in doua zone, una dedicata categoriei de copii cu varste cuprinse intre sase luni si trei ani, iar cealalta pentru copii intre 3 -12 ani. Spatiul va oferi si acces gratuit la internet pentru parinti.

Pe langa loc de joaca, Yellow Place va fi folosit si ca spatiu pentru organizarea de petreceri, spectacole de teatru pentru copii, concerte, lansari de carte, precum si cursuri si ateliere de lucru.

Nu avem in vedere deschiderea de noi unitati in viitorul apropiat. Insa, in momentul in care vom lua decizia de extindere, vom viza tot spatiile din cadrul mall-urilor”, adauga Roxana Pavelescu.

Conform managerului Yellow Studio, pana in acest moment, promovarea spatiului de joaca s-a facut atat online, cat si in cadrul Grand Arena, prin campanii de sampling. Pe viitor, vor fi derulate campanii de promovare in gradinite si scoli primare.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii