Young Professionals Academy, program de dezvoltare personala cu accent pe impactul in societate


Programul, organizat de Young Professionals Club, va avea loc in perioada 17 octombrie - 26 noiembrie, la Bucuresti, si se adreseaza atat antreprenorilor, cat si tinerilor profesionisti.

Pe langa obiectivul de dezvoltare personala, Young Professionals Academy isi mai propune sa satisfaca nevoia participantilor de a contribui cu ceva in societate si in comunitate, se arata in comunicatul de presa.

Proiectul incearca sa extinda zona de confort a participantilor si asumarea de responsabilitati. Fiecare echipa de proiect va avea un coordonator, iar tot proiectul va avea un manager de proiect ales dintre participanti. Astfel, este o oportunitate reala pentru orice antreprenor de a-si imbunatati abilitatile de leadership, comunicare, time management si nu numai”, spune pentru startups.ro Dragos Barbalata, Presedinte Young Professionals Club.

Structura programului cuprinde o parte teoretica - unde sunt invitati traineri cu experienta pe domenii de dezvoltare personala si soft skills, si o parte practica - care presupune implementarea unui mic proiect social, pe care participantii il propun, voteaza si implementeaza cu ajutorul mentorilor implicati in proiect.

Ambele parti sunt complementare pentru dezvoltarea personala si chiar profesionala a participantilor. Daca in prima parte isi insusesc abilitati noi, li se deschide mintea si ajung sa isi puna mai multe intrebari, in partea a doua se lovesc de situatii reale de viata pe care trebuie sa le rezolve pentru a-si indeplini obiectivele pe care ei si le-au asumat”, mai spune Dragos Barbalata.

Aflat la cea de-a treia editie, Young Professionals Academy (YPA) isi mai propune sa creeze o comunitate de elita, formata din absolventii tuturor editiilor YPA, prin care acestia sa tina legatura si sa poata lucra la alte proiecte pe cont propriu.

Numarul de participanti agreat in cadrul programului va fi de 15, iar inscrierile si selectia se vor incheia pe 9 octombrie.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii