Your turning point - un workshop dedicat dezvoltarii personale si profesionale


Evenimentul il are ca vorbitor pe Paul Martinelli, antreprenor american, speaker si coach international, si isi propune sa ajute participantii sa isi seteze corect obiectivele, sa-si construiasca o strategie si un plan coerent si sa depaseasca obstacolele care stau in calea actiunii lor pozitive.

Workshop-ul va avea loc in zilele de 30 septembrie si 1 octombrie, la Timisoara, se arata in comunicatul de presa.

Paul Martinelli este un speaker care motiveaza oameni din toate categoriile profesionale si sociale. Workshop-ul <Your Turning Point> este un eveniment revelator, de constientizare profunda a potentialului fiecaruia si a drumului catre succes, drept urmare se adreseaza tuturor celor interesati sa se descopere personal si profesional si sa se dezvolte in directia prolifica lor”, spune pentru startups.ro Florina Onetiu, Project Director “Your turning point”.

Ea mai spune ca, in general, participantii la conferintele sustinute de Paul sunt leaderi de opinie, manageri, oameni orientati catre dezvoltare personala si profesionala, antreprenori, angajati din companii, traineri, coachi, speakeri.

Fiind vorba despre un workshop, Florina Onetiu spune ca vor exista si sesiuni de exercitii practice. Tinad cont, insa, de numarul mare de participanti (in jur de 600) se vor organiza grupuri distincte de practica, fie mai mari, fie chiar in grupuri de doua persoane care, impreuna, vor conlucra pentru acelasi scopuri - de a-si seta corect obiectivele, de a-si construi un plan strategic pentru o viata de succes, de a invata sa-si traiasca viata ca un intreg, de a invinge obstacolele din calea succesului lor, precum si de a comunica in echipa.

Persoanele care nu pot ajunge la eveniment, pot opta pentru biletul online, care le permite accesarea workshop-ului si participarea activa la acesta, avand inclusiv  posibilitatea de a interactiona cu Paul Martinelli.

(Citeste aici mai multe despre participarea la eveniment.) 

 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii