Zece locuri gratuite pentru participantii de la scoala de vara ”Start Me Up”


Tinerii pasionati de antreprenoriat, dar care nu dispun de posibiltati materiale, pot beneficia de bursele oferite de Akcees, organizatorul evenimentului.


Prima editiei a scolii de vara dedicate studentilor si tinerilor absolventi se va desfasura la Predeal, in perioada 22-28 iulie, se mentioneza intr-un comunicat de presa.

Bursele vor acoperi integral participarea la sesiunile de training si toate materialele de curs, cazare sase nopti la Predeal in regim de pensiune completa, consiliere si suport gratuit timp de un an dupa absolvirea programului, dar si reduceri la evenimentele Akcees si cele ale partenerilor.

Inscrierile pentru burse se realizeaza completand formularul disponibil online aici pana duminica, 15 iulie.

"Prin proiectele Akcees sprijinim tinerii in drumul lor catre propriile afaceri de succes. Ne bucuram ca putem oferi burse pentru participarea in program viitorilor antreprenori motivati, insa fara posibilitati materiale. Le multumim companiilor responsabile care s-au alaturat initiativei noastre si care contribuie astfel semnificativ la dezvoltarea culturii antreprenoriale in Romania”, a declarat Serban Mogos, Presedinte Akcees.

Fiecare zi a scolii de vara va aborda un anumit aspect al planului de afaceri. Programul debuteaza cu un proces de generare si selectie de idei, va continua prin realizarea planului de marketing si respectiv a celui financiar, si se incheie prin elaborarea planului de afaceri si a "pitch-ului” pentru proiectele tuturor participantilor.

Unul dintre speakerii prezenti va fi Daniel Ramamoorthy, CFO, consultant in domeniul investitiilor si antreprenor in serie, co-fondator al Daedalus - primul Youth Entrepreneurship Hub din lume care va accelera 15 noi idei de afaceri la fiecare 3 luni - 6 luni.

De asemenea, participantii vor fi sprijiniti in elaborarea planurilor de afaceri de antreprenori din Romania: Bogdan Iordache - antreprenor, co-fondator How to Web, Bogdan Grosu - fondator Grosu&Asociatii si Niels Schnecker - om de afaceri, analist economic, colonel in retragere al US Air Force si om de televiziune.

startups.ro sprijina proiectul ”Start me Up” in calitate de partener media.


Un material stratups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii