Zilele agriculturii romanesti - eveniment dedicat companiilor din agribusiness


    


Organizata de BusinessMark, cea de-a treia editie a conferintei "Zilele agriculturii romanesti" va avea loc pe 26 februarie 2015, la Bucuresti, Hotel Howard Johnson Grand Plaza.

Conferinta va reuni factori de decizie si reprezentanti ai celor mai importante companii din domeniu care vor dezbate teme legate de strategia agricola a României, accesarea fondurilor europene, PNDR 2014-2020, piata cerealelor, provocarile  business-urilor in agricultura, finantarea in agribusiness, aspecte fiscale si legislative specifice industriei, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Printre spakerii evenimentului se numara: Daniel Buda, Europarlamentar, Membru al  Comisiei pentru Agricultura din cadrul Parlamentului European; reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; APIA; Laurentiu Baciu, Presedinte, LAPAR; Veronica Toncea, Presedinte, Fondul de Garantare a Creditului Rural - FGCR - IFN SA; Sorin Minea, Presedinte, Angst; Marius Bicu, Managing Partner, Unilact - De la Ferma.

Partenerii oficiali ai evenimentului sunt Caussade Semences şi Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN S.A.

Participarea este gratuita pentru fermieri si pentru antreprenorii din domeniul agricol si agroalimentar (cultivator, producatori, procesatori).

startups.ro sprijina evenimentul in calitate de partener media.

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii