Zitec isi extinde echipa cu pana la 30% in 2016


    


Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, care a inregistrat afaceri de 4,5 milioane de euro in 2015, vrea sa isi extinda echipa cu pana la 30% pe parcursul anului 2016.

In cadrul procesului de recrutare sunt cautati candidati atat din Bucuresti, cat si din provincie, care sa ocupe pozitiile deschise de PHP Developer, Magento Developer, Drupal Developer, Quality Assurance Engineer, System Administrator, Online Marketing Specialist si Project Manager. Candidatii din provincie care doresc sa se mute in Bucuresti si sa se alature echipei primesc la angajare o prima de relocare, se precizeaza intr-un comunicat de presa. 

Sunt vizati candidati pe toate nivelurile de experienta, inclusiv Entry-Level. Pentru a aplica pentru pozitiile de tip Entry-Level sunt necesare doar cunostinte de baza de programare, in timp ce in cazul pozitiilor Middle-Level, pot trimite CV-uri persoane care au cunostinte tehnice PHP, .NET, Magento si Drupal, dar si doi - trei ani experinta in dezvoltare web.

O alta cerinta necesara la angajare este cunoasterea limbii engleze, la nivel scris si vorbit.

Membrii echipei Zitec dispun si de beneficii extra-salariale. Printre acestea se numara un program flexibil, statii de lucru performante dotate cu doua monitoare, spatii de relaxare care includ mese de ping-pong si foosball, Xbox si hamace, servicii medicale de top, bonusuri de performanta, workshop-uri si acces nelimitat la materiale de dezvoltare personala si profesionala.

In prezent, echipa Zitec cuprinde peste 100 de persoane. Cei care vor sa aplice pentru pozitiile disponibile in cadrul companiei pot trimite CV-uri pe adresa de e-mail cv@zitec.com sau le pot incarca online.

Producatorul local de aplicatii online lucreaza atat cu clienti din Romania (60%), cat si cu parteneri din strainatate, care isi desfasoara activitatea in tari precum Statele Unite ale Americii, Elvetia, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Germania, Cipru, Franta, Italia si Ungaria. Printre cei mai importanti clienti ai Zitec se numara STMicroelectronics, Network One Distribution, Depanero, Paravion, Flanco, PayU si Lovecrafts.

In cadrul companiei se lucreaza cu tehnologii precum PHP (Zend Framework, Symfony 2, Drupal, Magento), .NET & Sharepoint, Java,  iOS, Android, Windows Phone, Titanium, Backbone, Node.js, Ruby On Rails si cu baze de date precum MySQL, SQLServer, PostgreSQL & NoSQL.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii