Zitec lanseaza o aplicatie pentru Facebook


Compania romaneasca intentioneaza sa isi extinda portofoliul de produse in zona solutiilor dedicate retelelor sociale.

HotelPeeps, aplicatia dezvoltata de firma romaneasca, le permite utilizatorilor Facebook sa recomande locuri de cazare, se arata in comunicatul de presa.

Mizam pe ideea ca o recomandare venita de la un prieten conteaza mult mai mult decat o recenzie, oricat de buna, realizata de un necunoscut. Prin intermediul HotelPeeps se vor putea cere lamuriri suplimentare din partea prietenilor care au fost acolo si astfel decizia alegerii unui hotel va fi mult mai usoara”, spune Alexandru Lapusan, CEO Zitec.

Un prim obiectiv al companiei este atragerea a peste 50.000 de utilizatori in 2010, tinta considerata realista de managerul Zitec care ia in calcul cei aproape 900.000 de utilizatori romani ai comunitatii Facebook si cresterea foarte puternica din ultimele luni a acestei retele. Pentru ca solutia este dezvoltata si in limba engleza, initiatorii proiectului se asteapta pe viitor la o adoptie din ce in ce mai puternica a aplicatiei si la nivel international.

Aplicatia HotelPeeps este interconectata cu sistemul de rezervari hotels.paravion.ro, dezvoltat la sfarsitul anului trecut de Zitec pentru agentia Millennium Tour.

HotelPeeps este o abordare noua a Zitec, fiind o aplicatie dedicata exclusiv unei retele sociale. Intentionam sa extindem portofoliul pe acest segment prin alte doua proiecte pana la sfarsitului anului”, adauga Lapusan.

Dezvoltarea aplicatiei a durat patru luni, echipa de proiect incluzand sase persoane si va fi urmata de o promovare in exclusivitate pe Facebook. Aplicatia va fi permanent imbogatita cu noi functionalitati, iar prima dintre ele va simplifica planificarea unei excursii impreuna cu prietenii.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii