“Ziua afacerii tale” - proiect Metro dedicat antreprenorilor si afacerilor independente


    


A doua editie a proiectului va avea loc pe 10 octombrie 2017, in toate tarile in care compania Metro este prezenta si vizeaza toate afacerile independente, si implicit cele 21 milioane de clienti profesionisti Metro, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.

Compania intentioneaza sa transforme aceasta zi intr-un eveniment global anual, care se va desfasura in a doua marti a lunii octombrie. Evenimentul isi propune sa ofere antreprenorilor atentia si recunoasterea pe care o merita, sa creasca vizibilitatea afacerii lor in cadrul comunitatilor locale si sa sustina antreprenorii pentru a-si construi retele puternice in comunitatea celor care le impartasesc pasiunea.

In vederea sarbatoririi zilei de 10 octombrie, Metro Romania ii va sprijini pe antreprenorii participanti prin: platforma online care pune la dispozitia publicului ofertele speciale create de afacerile independente participante si informatii despre businessul acestora. In plus, au fost gandite si o serie de evenimente si activitati de marketing care vin in sprijinul antreprenorilor, pentru a le aduce cat mai multi clienti noi - de la materiale promotionale, la acces in mass-media.

Oferindu-le atentia pe care o merita si promovandu-le activitatile prin intermediul acestui eveniment special, in cele din urma ne dorim sa aducem cat mai multi clienti la usile acestora – subliniind, totodata, aspiratia Metro de a fi Campionul Afacerilor Independente”, spune Roland Ruffing, CEO Metro Cash & Carry Romania.

Metro opereaza in 35 de tari si numara peste 150.000 de angajati la nivel mondial. Metro Cash & Carry Romania a fost lansata oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie, in Bucuresti.
 

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii