Ziua portilor deschise la Incubatorul de Afaceri Software Timisoara


Pe 8 decembrie, anul acesta, cei interesati vor putea sa viziteze incubatorul si sa primeasca, din partea firmelor incubate, consultanta gratuita pe diverse teme.

Incubatorul de Afaceri Software Timisoara va putea fi vizitat, intre orele 13.00 - 19.00, de elevi, studenti, actuali si viitori antreprenori, precum si de reprezentanti ai mediului de afaceri, se arata in comunicatul de presa. Ziua portilor deschise are loc in cadrul primei editii a Zilei Globale a Incubarii de Afaceri.

Participantii vor putea sa afle informatii despre procesul de admitere al firmelor in incubator si despre serviciile oferite acestora.

De asemenea, expertii din firmele incubate vor oferi reprezentantilor mediului de afaceri consultanta gratuita, pe teme legate de implementarea de solutii din domeniul tehnologiei informatiilor in IMM-uri: realizarea si optimizarea prezentei online, comert electronic, conducerea si urmarirea productiei, aplicatii de gestiune si business intelligence, aplicatii mobile in mediul de afaceri, automatizarea proceselor de vanzare etc.

Incubatorul de Afaceri Software Timisoara a fost infiintat in urma cu patru ani. In cadrul acestuia isi desfasoara activitatea 12 firme iar patru au iesit deja din program.

Incubatorul ofera start-up-urilor din domeniul dezvoltarii software servicii precum: spatii de birou, servicii secretariale, acces la echipamente utilizate in comun, consultanta, training, promovare, networking intern si extern, facilitarea participarii la evenimente si a contactelor cu mediul universitar, intermediere a relatiilor cu noi clienti etc.

Incubatorul de Afaceri Software Timisoara este un proiect comun al Primariei Municipiului Timisoara, Consiliului Judetean Timis si al Universitatii "Politehnica" din Timisoara, sprijinit de catre IBD/GTZ - Programul Guvernului German pentru Promovare Economica si Ocupare Profesionala in Romania. Prin acest proiect, comunitatea locala isi propune sa sprijine dezvoltarea initiativelor antreprenoriale inovative in domeniul IT&C.

Ziua Globala a Incubarii de Afaceri este o initiativa a Asociatiei Incubatoarelor de Afaceri din Marea Britanie (UKBI). Scopul acestui eveniment este de a sublinia impactul incubarii de afaceri asupra comunitatilor in care functioneaza cele circa 7.000 de incubatoare din lume, dar si de a facilita parteneriate transfrontaliere intre acestea.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii