The Virgin Way
Cum sa asculti, sa inveti, sa razi si sa conduci

Autor: Richard Branson

Editura: Publica
Anul aparitiei: 2015
Titlul original: "The Virgin Way: How to Listen, Learn, Laugh and Lead"

Cui se adreseaza: antreprenorilor, managerilor 

Cartea cuprinde unele dintre cele mai pertinente sfaturi ale lui Richard Branson, oferite in urma experientelor si intamplarilor care l-au facut unul dintre cei mai cunoscuti si respectati antreprenori din lume.

The Virgin Way a fost declarata in 2014 cea mai buna carte de business de catre publicatia Business Insider. Nu este o carte conventionala despre ce inseamna sa fii lider, dar este suficient sa spunem faptul ca Richard Branson a fost ales intr-un sondaj realizat in 2012 ca persoana pe care britanicii ar prefera-o sa le fie manager.

Cartea lui Richard Branson marcheaza primul volum al colectiei “Co-lectia de antreprenoriat”, ce va aparea cu sprijinul EY Romania si va fi dedicata antreprenoriatului. EY Romania continua astfel colaborarea inceputa acum trei ani cu editura Publica, care a condus la editarea a patru volume: "Descopera-ti elementul" de Sir Ken Robinson, "Cum iti vei masura viata" de Clayton Christensen, "Stand Out" de Marcus Bukingham si "Focus" de Tory Higgins si Heidi Grant Halvorson.
 

Despre autor:
Sir Richard Branson este un antreprenor cunoscut in toata lumea, un aventurier, un simbol si fondatorul Virgin Group. Autobiografia sa, "Pierderea virginitatii", si cartile sale de business, "Screw It, Let’s Do It - Lectii din scoala vietii" si "Afacerile dezbracate - Aventurile unui antreprenor international", sunt bestselluri internationale. Branson este, de asemenea, si autorul volumelor "Reach for the Skies" si, cel mai recent, "Afacerile pentru oameni - Screw business as usual".

Pretul cartii la editura: 46,55 lei

Citeste aici alte prezentari ale unor carti dedicate antreprenorilor.