Training "Achizitii Publice" (26 - 29 ianuarie 2009)

Evenimentul, organizat de Omicron Consulting, va avea loc in perioada 26 - 29 ianuarie, la sediul Formenerg, in Bucuresti.

In cadrul cursului vor fi aprofundate procedurile si practicile din domeniul achizitiilor publice, tinand cont de noua legislatie adaptata la Acquis-ul Comunitatii Europene.

Training-ul se adreseaza in principiu: membrilor serviciilor specializate ale autoritatilor contractante si intreprinderilor publice; operatorilor economici care primesc fonduri nerambursabile; membrilor echipelor de proiect ce vor conduce proiectele co-finantate prin intermediul Instrumentelor Structurale in perioada 2007 - 2013.

Pretul cursului pentru un participant este de 1.000 de lei cu TVA inclus, iar numarul de locuri este limitat la 20. Optional, se asigura cazare pentru cursantii din alte localitati decat Bucuresti, cu tarife de 150 de lei/loc/noapte in camere duble sau de 180 de lei/loc/noapte in camere single, in cadrul hotelului din centrul Formenerg.

Inscrierile se fac pe baza talonului de inscriere, furnizat la cerere prin e-mail (office@omicronconsulting.ro). Inscrierile confirmate de plata participarii (copii dupa ordinele de plata) se pot face pana pe 22 ianuarie, ora 16:00. Cursantii care doresc cazare vor mentiona solicitarea in talonul de inscriere, iar plata cazarii se va face la receptia hotelului in ziua prezentarii.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.