Training "Achizitii publice" (5 - 6 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Institutul Roman de Training (IRT), va avea loc in zilele de 5 si 6 martie, la sediul IRT din Bucuresti.

Training-ul se adreseaza reprezentantilor sectorului de afaceri care lucreaza sau intentioneaza sa lucreze cu institutiile statului.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Procesul achizitiilor publice. Proceduri de achizitii publice; Surse de informatii cu privire la oportunitati de ofertare; Documentatia de atribuire - continut si cerinte; Modul de redactare a ofertei; Participarea la procesul de achizitie publica. Termene. Comunicarea cu autoritatea contractanta; Inscrierea si gestionarea contului din e-licitatie.ro; Incheierea contractului; Contestatii si actiune in instanta. Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Taxa de participare este de 890 de lei, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% pentru cel putin doua persoane inscrise de la aceeasi organizatie; 5% pentru persoanele care au mai participat la training-uri organizate de IRT. Reducerile se pot cumula. Data limita pentru inscriere este 26 februarie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.