Training "Change management" (31 mai 2010)

Evenimentul, organizat de Leaders Romania impreuna cu HPDI, va avea loc pe 31 mai, in Timisoara.

Training-ul este sustinut de Jim Bagnola, membru al “National Speakers Association” si desemnat ”Certified Speaking Professional”. In acest an, Jim Bagnola a fost nominalizat de catre Leadership Gurus in topul celor mai buni speakeri inspirationali in materie de leadership la nivel mondial.

Subiectele abordate in cadrul training-ului vor fi: Cum sa identificam aria noastra de control; Cum sa beneficiem de ceea ce nu este in aria noastra de control; Dimensiunile interioare si exterioare ale schimbarii; Modalitati rapide de ajustare la noile schimbari; Impactul schimbarii asupra sanatatii individului si organizatiei; Mentalitati inspirationale sau neinspirationale in abordarea schimbarii; Cum sa identifici elementele care "te blocheaza" in dorinta de schimbare, si cum sa scapam de ele; Cum sa solutionezi asteptarile neindeplinite; Cum sa elimini senzatia de neputinta; Noi metode de a te transforma intr-un adept al schimbarii.

Taxa de participare este de 209 euro/persoana pentru membrii Camerei de Comert si Industrie din Timisoara, si de 249 de euro/persoana pentru non-membri.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.