Training “Criza. Restructurarea profitabila a afacerii” (28 - 31 ianuarie 2009)

Evenimentul, organizat de Exegens Management Consultants, va avea loc in perioada 28-31 ianuarie la Hotel Ibis - Palatul Parlamentului.

Trainingul se adreseaza in principiu persoanelor care activeaza ca: manager general, manager de marketing, manager de vanzari, costing manager, manager de resurse umane, logistic manager, manager de productie,  purchasing manager, quality manager, angajat din controlling etc.

Temele abordate de-a lungul celor patru zile de training sunt: Piata si reproiectarea nomenclatorului cu produse profitabile - restructurare marketing; Reorganizarea si reproiectarea proceselor afacerilor dupa noua valoare client - restructurare operatiuni si organigrama; Caile de finantare si regandirea modului de abordare a sistemului de costuri - managementul furnizorilor si al stocurilor, costul activitatilor si al proceselor; Sistemul de monitorizare si de abordare a pierderilor - baza productivitatii.

Taxa de participare este de 650 de euro + TVA de persoana, la care se aplica o reducere de 5% pentru minim patru participanti din cadrul aceleiasi companii. Inscrierile se fac pana pe 23 ianuarie 2009.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.