Training de vanzari - de la teorie la practica (21-22 martie 2008)    

Compass Training organizeaza in Bucuresti un nou program de training deschis, destinat profesionistilor in vanzari. Cursul se adreseaza reprezentantilor de vanzari din asigurari, real estate, bunuri de larg consum si orice alt domeniu in care performantele in vanzari sunt esentiale.

Trainerii Compass vor crea cadrul in care participantii sa identifice etapele din procesul de vanzare si a celor mai potrivite strategii in fiecare etapa. Participantii isi vor putea insusi tehnici esentiale pentru: prospectare eficienta, prezentari de impact, tratarea obiectiilor, incheierea cu succes a intalnirilor de vanzari. In plus, se vor crea premisele pentru dezvoltarea unei abordari proactive si orientate catre client.

Metodele folosite de trainerii Compass pentru a asigura succesul cursului sunt: exercitii practice, jocuri de rol inregistrate video, studii de caz, discutii libere si facilitate, plus recomandari pentru studiu individual si pentru progres pe termen lung. Taxa de participare este de 275 euro + TVA/participant pentru inscrieri pana pe 7 martie si de 330 euro +TVA/participant pentru inscrieri intre 8-14 martie. Inscrierile se fac pana vineri, 14 martie. Mai multe informatii pot fi aflate la telefon 021/320.42.92 sau aici.