Training “Excelenta in management” (7 februarie - 18 iulie 2009)

Evenimentul, organizat de Asebuss, va avea loc in perioada 7 februarie - 18 iulie, la sediul Asebuss-Exec-Edu din Bucuresti.

Trainingul se adreseaza in mod deosebit: middle si top managerilor, dar si antreprenorilor care vor sa-si dezvolte compania si sa cunoasca exact ce atributii cheie sunt importante la nivelul fiecarei functii si fiecarui departament.

Temele abordate in cadrul cursului sunt urmatoarele: Analiza si decizie pe baza raportarilor financiare; Diagnoza si prognoza financiara; Comportament organizational; Planul de marketing; Metode de previziune a cererii; Managementul afacerilor internationale; Managementul operatiunilor; Managementul lantului de aprovizionare;  Management strategic; Simulare computerizata privind managementul strategic.

Taxa de participare este de 12.750 de lei + TVA si se poate achita in trei rate. Se mai pot aplica reduceri de: 800 de lei, pentru inscrieri si plata integrala pana la 15 decembrie 2008; 500 de lei, pentru inscrieri si plata integrala pana la 15 ianuarie 2009.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.