Training "Expert achizitii publice" (5 mai - 27 iunie 2009)

Evenimentul, organizat de Institutul Roman de Training (IRT), va avea loc in perioada 5 mai - 27 iunie, la sediul IRT din Bucuresti.

Training-ul se adreseaza persoanelor care au atributii in domeniul achizitiilor publice din cadrul autoritatilor contractante.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Procesul achizitiilor publice. Proceduri si modalitati speciale; Planificarea achizitiilor publice; Documentatia de atribuire; Anunturi si termene; Inscrierea si gestionarea contului din SEAP; Criterii de calificare si selectie; Criterii de evaluare. Evaluarea ofertelor; Achizitii publice prin mijloace electronice; Solutionarea disputelor; Derularea contractului de achizitie publica.

Taxa de participare este de 1.400 de lei/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 5% pentru achitarea taxei cu doua saptamani inainte de inceperea training-ului; 10% pentru cel putin doua persoane inscrise de la aceeasi organizatie; 5% pentru persoanele care au mai participat la training-uri organizate de IRT. Reducerile se pot cumula, iar taxa se poate achita in doua transe egale.

Data limita pentru inscriere este 23 aprilie. Mai multe informatii pot fi gasite aici.