Training “Finante pentru Manageri Non-Finantisti” (26 - 27 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Compass Training, va avea loc in zilele de 26 si 27 februarie, in Bucuresti.

Trainingul este recomandat personalului din middle si top management care nu are studii economice de specialitate, precum si noilor angajati in departamentul financiar care trebuie sa inteleaga problemele managerilor si modul de raportare la sistemul Anglo-Saxon.

Tematica abordata in cadrul training-ului cuprinde: Nevoile informationale ale managerilor din diverse pozitii; Utilizarea informatiilor contabile; Vedere de ansamblu asupra sistemului contabil romanesc si paralela cu sistemul anglo-saxon; Rapoarte de sinteza: Balanta, Bilant, Cont P&P; Contabilitate financiara vs. Contabilitate manageriala (diferente, scop, instrumente specifice);     Calculatia costurilor si bugetarea; Bugetele - rapoarte pentru monitorizarea performantelor.

Taxa de participare este de 300 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Curs “Balanced Scorecard: Proiectare si Implementare” (26 - 27 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Exegens Management Consultants, va avea loc in zilele de 26 si 27 februarie, in Bucuresti.

Publicul tinta este reprezentat de: managerii companiilor care cauta o abordare practica de translatare a strategiilor la nivel de angajat si doresc o implementare a unui management al performantelor; managerii de proiecte; managerii generali, managerii de vanzari, managerii de marketing, managerii HR, managerii financiari, controller-ii,  managerii de procese, managerii in Supply Chain din productie, distributie si servicii etc.

Principalele teme abordate in cadrul cursului vor fi: Introducerea in managementul performantelor si fundamentarea Balanced Scorecard; Proiectarea si implementarea Balanced Scorecard; Transformarea Balanced Scorecard intr-un sistem strategic de management.

Taxa de participare este de 255 de euro + TVA/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Seminar “Initiere in AdWords” (26 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Kondiment, va avea loc pe 26 februarie, la Hotel Radisson SAS, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul seminarului va fi urmatoarea: Introducere in publicitatea online; Beneficii si caracteristici ale programului AdWords; Terminologie; Structura unui cont; Interfata AdWords; Crearea campaniilor; Editarea setarilor campaniei; Campanii pe reteaua de continut; Optimizare; Rapoarte; Google Analytics; Tool-uri; Crearea primei campanii.

Taxa de participare este de 125 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.