Training “Legislatie de import-export” (19 - 22 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Fundatia Rubin, va avea loc in perioada 19 - 22 martie.

Aceasta reprezinta prima sesiune de training din cadrul proiectului „Mobilitatea transfrontaliera turistica si economica - motor al dezvoltarii locale”, realizat cu sprijinul Uniunii Europene prin programul PHARE CBC de cooperare transfrontaliera intre Romania si Serbia.

Proiectul se adreseaza promotorilor activitatilor turistice si reprezentantilor firmelor care doresc sa investeasca in zonele Dubova (jud. Mehedinti) si Kikinda (Serbia) - IMM-uri, agentii de turism, ONG-uri etc.

Sesiunile de training au drept scop specializarea resurselor umane si consolidarea structurilor organizationale, avand ca rezultat actori locali capabili sa elaboreze strategii si activitati/proiecte de colaborare turistica si economica transfrontaliera.

Training-urile se vor desfasura in Timisoara, Dubova si Kikinda. Toate costurile legate de derularea activitatilor (transport, cazare, masa) sunt suportate de Fundatia Rubin. De asemenea, participarea la training-uri este gratuita.

Mai multe informatii pot fi solicitate la numarul de telefon 0356.442.770 sau la office @ fundatiarubin. ro, persoana de contact Roxana Petre.