Training “Liderul secolulului 21” (25 - 26 octombrie 2011)

Evenimentul este organizat de Achieve Global si va avea loc in zilele 25 si 26 octombrie, la sediul Achieve Global din Bucuresti.

Programul se adreseaza managerilor cu oameni in subordine si este structurat in patru module - Profilul Liderului in secolul 21; Coaching bazat pe nevoi - o alta perspectiva asupra motivatiei; Coaching - dezvoltarea aptitudinilor celorlalti; Recunoasterea meritelor.

In cadrul primului modul, participantii se vor putea auto-evalua folosind un instrument - Profilul Liderului - care masoara performanta fiecaruia pe cele sase zone ale lidership-ului - Afaceri,  Reflectie, Oameni, Societate, Diversitate, Ingeniozitate.

Pentru a sublinia importanta Profilului, participantii vor lucra pe un studiu de caz care expune cele sase zone in practica, pentru ca in final sa faca legatura intre punctele lor tari, punctele slabe si provocarile de afaceri cu care se confrunta. Fiecare participant va crea un plan pentru a-si valoriza punctele tari si in acelasi timp pentru a-si dezvolta zonele care au nevoie de imbunatatiri.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.