Training "Managementul elaborarii propunerilor de finantare" (11 - 13 martie 2009)

Evenimentul, organizat de Institutul Roman de Training (IRT), va avea loc in perioada 11-13 martie, la sediul IRT din Bucuresti.

Training-ul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa dobandeasca cunostintele si aptitudinile necesare redactarii de propuneri de finantare pentru competitiile de proiecte finantate din Fonduri Structurale si de Coeziune.

Tematica abordata in cadrul cursului este urmatoarea: Identificarea elementelor cheie ale proiectului; Alocarea pe programe operationale a proiectelor; Identificarea si formularea ideilor de proiecte; Fundamentarea ideilor de proiect; Formularea si fundamentarea proiectelor; Planificarea activitatilor; Planificarea resurselor; Redactarea cererilor de finantare; Eligibilitatea proiectului; Structura cererii de finantare; Redactarea cererilor de finantare; Analiza surselor de finantare; Etapele evaluarii si selectiei de proiecte; Verificarea elementelor eligibile ale proiectului; Caracteristicile unei cereri de finantare de succes; Intocmirea dosarului de finantare; Analiza documentelor specifice anumitor aplicatii.

Taxa de participare este de 1.080 de lei/persoana, la care se acorda urmatoarele reduceri: 10% pentru cel putin doua persoane inscrise de la aceeasi organizatie; 5% pentru persoanele care au mai participat la training-uri organizate de IRT. Reducerile se pot cumula, iar taxa se poate achita in doua transe egale.

Data limita pentru inscriere este 4 martie 2009. Mai multe informatii pot fi gasite aici.