Training “Managementul Proiectelor” (23 - 24 aprilie 2009)

Evenimentul, organizat de Extreme Training, va avea loc in zilele de 23 si 24 aprilie, in Bucuresti, si reprezinta primul modul din cadrul programului Leaderul de Platina, dezvoltat de companie.

Training-ul se adreseaza tuturor persoanelor ce doresc sa dobandeasca cunostinte si abilitati in domeniul managementului de proiect.

Structura training-ului este urmatoarea: Prezentare proiecte de succes; Posibilitati de finantare a proiectelor; Definire concepte; Ciclul managementului de proiect; Premisele succesului; Echipa proiectului; Managementul riscului; Managementul timpului; Ce inseamna sa fii manager de proiect - calitatile si rolul managerului; Planul/orarul activitatilor proiectului; Bugetul proiectului; Controlul asupra proiectului; Raportarea. Training-ul se va axa pe conceperea si implementarea proiectelor finantate atat din domeniul public, cat si din cel privat.

Taxa de participare este de 785 de lei (inclusiv TVA)/persoana, la care se acorda o reducere de 25% pentru inscrieri efectuate pana pe 10 Aprilie. De asemenea, pentru inscrierea la patru module din programul Leaderul de Platina, al patrulea modul este gratis.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.