Training "Microsoft Project Professional 2007" (30 ianuarie - 1 februarie 2009)

Evenimentul, organizat de Codecs, va avea loc in perioada 30 ianuarie - 1 februarie, la sediul organizatorului, in Bucuresti.

Training-ul se adreseaza atat managerilor, cat si membrilor echipei de proiect din  departamentele de marketing, vanzari, tehnic, productie, R&D, HR si financiar.

Printre obiectivele vizate de curs se numara: obtinerea cunostintelor introductive in managementul de proiect; realizarea unui plan de proiect folosind functionalitatile de baza din MS Project; cunoasterea utilitatii comenzilor primare din aplicatie si a modului de raportare si selectare a datelor introduse; inregistrarea, monitorizarea si controlul unui proiect; ajustarea parametrilor de timp, cost si resurse in scopul atingerii obiectivelor din proiect; obtinerea de rapoarte pentru management, dar si analiza scenariilor de masuri pentru remedierea deviatiilor fata de planul initial.

Structura training-ului cuprinde sapte module: Crearea unui Plan de Proiect; Functionalitati avansate; Rapoarte. Afisarea si distribuirea informatiilor despre Proiect; Monitorizare si Control; Utilizarea de informatii in mai multe proiecte simultan; Ghid de Proiect; Note recapitulative.

Taxa de participare este de 365 de euro + TVA/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.