InnovMatch 2017, competitie regionala dedicata start-up-urilor


Proiectul este sustinut de SAP.io si Techstars si este deschis start-up-urilor, scale-up-urilor, dezvoltatorilor si antreprenorilor IT din Europa Centrala si de Est (CEE).

 

Cei care vor fi selectati in InnovMatch vor concura si vor dezvolta pe platforma SAP Cloud Platform (SCP) solutii pentru probleme reale de business ale companiilor partenere inscrise in program.

In cei doi ani de cand a fost lansat, proiectul a adunat peste 60 de aplicatii ce s-au transformat ulterior in produse de business, se mentioneaza intr-un comunicat de presa.
 

Care sunt companiile partenere inscrise?
In acest an, cinci companii, activand in industrii diferite, din Romania, Polonia, Slovacia, Slovenia si Croatia vor prezenta propriile provocari de business si invita comunitatea de antreprenori IT&C sa vina cu solutii pentru a rezolva aceste provocari prin dezvoltarea de aplicatii inovatoare cu ajutorul SAP Cloud Platform (SCP). Companiile partenere din acest an sunt: Selgros (Romania), Eurocash (Polonia), GoodAI (Slovacia), Sportina (Slovenia), Atlantic Grupa (Croatia).
 

Cine poate participa?
Competitia InnovMatch este dedicata start-up-urilor, scale-up-urilor, dezvoltatorilor si antreprenorilor IT ce activeaza in domeniile Big Data, predictive sau real-time analytics, IoT, machine learning, dar nu se limiteaza la acestea.

Participantii vor avea la dispozitie toate informatiile si instrumentele necesare pentru a devolta si proiecta propriile idei intr-o solutie reala de business.

InnovMatch ofera 15.000 de euro pentru a premia cele mai inovative trei solutii de business in cadrul evenimentului regional de pitching. Aditional, marele castigator al InnovMatch va fi invitat la Berlin pentru a descoperi ecosistemul de start-up-uri si inovatori sustinut de SAP.io si Techstars.
 

Conditii de insciere in competitie
Participantii sunt invitati sa aplice pentru una sau mai multe dintre cele cinci provocari ale companiilor partenere SAP inscrise in competitie sau isi pot prezenta propria solutie de business prin trimiterea unui clip video in care produsul/solutia este detaliata. Toate provocarile de business sunt prezentate pe pagina competitiei innovmatch.com.

Cei care vor aplica pentru a dezvolta solutii pentru companiile inscrise in competitie vor fi evaluati de un juriu format dintr-un reprezentat al companiei partenere si un specialist SAP. Castigatorul acestei etape va beneficia de acces gratuit in platforma SAP Cloud Platform timp de 1 an si se va califica pentru a isi prezenta solutia in cadrul evenimentului regional de pitching.

Pentru cei care vor trimite propriile idei de solutii de business, acestia vor fi evaluati de reprezentanti SAP, finalistii urmand a fi invitati la evenimentul regional de pitching.

In cadrul evenimentului regional, reprezentantii SAP, SAP.io si Techstars vor evalua cea mai buna aplicatie dezvoltata pe SAP Cloud Platform, ce solutioneaza o problema de business.


Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii