UniCredit Bank lanseaza un program de sustinere a industriilor creative din Romania


Impreuna cu lansarea platformei Romanian Stories, UniCredit Bank lanseaza un pachet de instrumente menite sa vina in ajutorul antreprenorilor.


Astfel, pe langa Romanian Stories romanianstories.ro, UniCredit Bank lanseaza Academia Mintilor Creative, o platforma de consultanta si mentorat oferite antreprenorilor din industrii creative, precum si a cea de-a doua editie a Ghidului 24/7, o publicatie despre viata si munca antreprenorului inovator din Romania, si Pachetul Creativ, un pachet de produse si servicii bancare dedicat acestora, se mentioneaza intr-un comunicat de presa. 

De peste 10 ani UniCredit Bank sustine mintile creative din Romania, dezvoltand de-a lungul timpului numeroase proiecte pentru si impreuna cu acestea. Vrem, acum, sa ducem implicarea noastra si mai departe, printr-un proiect complex ce include mai multe instrumente pentru antreprenorii din aceste industrii, sa oferim recunoasterea cuvenita pasiunii si muncii depuse de acesti oameni si, de ce nu, impreuna sa schimbam mentalitati. De aceea, am strans sub <umbrela> Romanian Stories povestile lor, ca sursa de inspiratie, si povestile noastre, pe care le-am scris de-a lungul timpului impreuna cu ei si pentru ei. in plus, prin Academia Mintilor Creative, vrem sa ii ajutam sa faca un pas mai departe, punandu-le la dispozitie o sursa de consultanta si mentorat in numeroase domenii de interes, iar prin Pachetul Creativ, un mix de instrumente financiare adaptat nevoilor lor”, spune Anca Ungureanu, Director Identitate si Comunicare in cadrul UniCredit Bank.

Romanian Stories va aduna povestile mintilor creative din intreaga tara din trei unghiuri diferite: ”Povestile noastre”, o sectiune ce include cele mai importante proiecte si evenimentele speciale sustinute de UniCredit Bank, ”Povestile lor”, unde vor fi publicate povesti de viata si de business ale antreprenorilor creativi din Romania si ”Povestea ta”, locul in care si alti creativi isi pot scrie povestea pentru a-i inspira mai departe pe ceilalti.

Academia Mintilor Creative este o platforma de educatie si mentorat dedicata antreprenorilor creativi care doresc sa isi dezvolte business-ul actual sau sa porneasca unul nou. Specialisti, voluntari din cadrul UniCredit Bank, dar si invitati din industriile creative, ii vor ghida pe antreprenori prin sesiuni de mentorat, cursuri si seminarii interactive. Acestia vor aborda teme ce acopera toate aspectele necesare dezvoltarii unei afaceri - planificarea unui business, legal, contabilitate, fiscalitate, resurse umane, marketing si comunicare, atragerea de resurse, finantare si produse bancare, etica in business si multe altele.

In aceeasi directie de educare si informare, UniCredit Bank, impreuna cu Decat o Revista, lanseaza si a doua editie a Ghidului 24/7, un ghid despre viata si business-urile antreprenorilor. Detalii despre Ghid se regasesc pe platforma Romanian Stories.

Nu in ultimul rand, acest mix de instrumente de lucru este completat de lansarea Pachetului Creativ, un pachet de produse si servicii financiare special construit in functie de nevoile mintilor creative. Acesta ofera atat produsele financiare de baza pentru orice afacere (cont curent in lei, pentru care nu se percepe comision lunar de administrare), BusinessNet Basic (fara comision lunar de administrare) si un card de debit (Visa Business Electron/Visa Business Silver, fara comision de administrare) si alte produse si servicii optionale gratuite (precum cont curent in valuta sau Mobile Banking) sau in conditii speciale (precum dispozitiv mPOS, pentru care nu se percepe garantie).

Un material startups.ro. Toate drepturile rezervate.


Nu exista comentarii