internshipin.ro - headhunting pentru programe de internship

internshipin.ro este o noua platforma online care are ca scop crearea unei comunitati de studenti de top si facilitarea legaturii acestora cu companiile care desfasoara programe de internship/stagii de practica/shadowing.

 

Prin internshipin.ro, companiile pot beneficia de headhunting pentru programele de internship pe care le ofera studentilor. Datorita promovarii intr-o comunitate pre-selectata de studenti si short listingului aplicatiilor primite, companiile economisesc resurse pentru procesul de recrutare.

In acelasi timp, ne dorim sa oferim studentilor o oferta variata de programe de internship, in diverse companii, de la corporatii multinationale pana la startup-uri locale, precum si in diverse domenii de activitate.

Prin oferirea de programe de internship, companiile pot beneficia de includerea de tinere talente cu perspective inovatoare in echipa, de o testare aprofundata a potentialelor resurse umane si de promovare ca angajator.

Daca in compania ta exista astfel de programe de internship sau se vrea introducerea lor pe viitor, internshipin.ro te poate consulta si iti poate oferi serviciile de promovare si headhunting in randul studentilor.

Contact: adelina @ internshipin.ro

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul adelina-peltea.

 

Nu ai votat inca. Media: 4.8 (4 voturi)

Nu exista comentarii