mar.ro - magazin online de produse Apple si accesorii

Ideea deschiderii unui magazin online mi-a venit in 2004, cand am infiintat firma AppleNet (reseller autorizat Apple in Romania). Am optat atunci pentru o platforma gratuita (oscommerce), lucru care m-a si facut sa renunt dupa cateva luni, din cauza lipsei de suport tehnic.

 

Insa, in 2009, am revenit cu forte noi, de data aceasta investind intr-o solutie comerciala.

mar.ro s-a deschis pe 9 februarie 2009, intr-un moment greu pe piata magazinelor online in general, nu numai a celor ce comercializeaza produse Apple in Romania.

Vanzarile sunt deocamdata mici, insa curajul de a deschide un nou magazin online in plina criza cred ca va conta foarte mult peste cativa ani.

Pe langa garantarea produselor de calitate de catre Apple, oferim clientilor nostri un timp de reactie scurt si o calitate a serviciilor, speram noi, mai mare decat cea existenta pe piata autohtona.

De multe ori am renuntat sa cumpar online din cauza modului in care mi s-a raspuns. La mar.ro, fiecare client este servit cu atentia si rabdarea cu care imi doresc si eu sa fiu tratat cand achizitionez un produs online.

Legatura cu clientii este un bilaterala, atat prin raspunsul fiecarui mesaj trimis prin e-mail sau pagina de contact, cat si prin intermediul blogului magazinului disponibil la adresa blog.mar.ro.

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul cochinescu.
 

Nu ai votat inca. Media: 4.8 (6 voturi)

Nu exista comentarii