Teamness - Colaborare facila online in proiecte

Teamness este un serviciu web destinat gestionarii proiectelor si colaborarii online. Website-ul de prezentare include atat capturi de ecran si detalii privind utilizarea aplicatiei, cat si scurte videoclipuri care prezinta functionalitatile de baza.

 

Beneficii cu Teamness

Teamness ofera un mod natural de a gestiona proiectele: planificare simpla, sarcini si discutii pe marginea lor, redactarea de documente impreuna cu colegii sau clientii dvs. Teamness poate fi incercat fara a va inregistra, prin utilizarea contului demo. Apasati pe linkul "incercati demo" si intrati direct in aplicatie. Cu Teamness puteti tine toate datele legate de proiectele dvs in acelasi loc. Nu mai trebuie sa cautati documente prin atasamentele email-urilor sau conversatii pierdute in arhivele IM, iar in acelasi timp aveti o structura clara a termenelor planificate. Clientii dvs. vor fi incantati sa lucreze cu un partener organizat.

Teamness functioneaza in jurul modurilor elementare ale interactiunii într-un proiect: ce este de facut si pana cand, conventii in jurul diverselor subiecte, clarificarea problemelor care apar pe parcurs si centralizarea tuturor datelor. O interfata rapida si intuitiva este oferita pentru toate acestea. Stadii pentru termene, sarcini pentru cerinte, note pentru a redacta si analiza idei.

Teamness poate fi folosit pentru toate tipurile de proiecte, nu doar cele IT. Teme pentru scoala, renovarea casei sau apartamentului, proiecte de familie, planificarea excursiilor, toate pot fi gestionate din Teamness. Pentru a fi accesibil de catre cat mai multi utilizatori, suport multi-lingual este oferit, momentan doar in engleza si romana. Traduceri in germana, franceza si spaniola sunt planificate pentru viitor.

Puteti activa un cont in Teamness pentru un viitor client si adauga draft-uri si idei, sarcini, mesage si prezentari. Trimiteti propunerea dvs. catre client si includeti URL-ul proiectului si detaliile de autentificare. Veti fi apreciati pentru ca sunteti deja implicati in dezvoltare, inca dinainte de a porni afacerea. Inregistrati un cont gratuit in Teamness si descoperiti toate caracteristicile produsului: cautare in datele dvs., obiecte favorite, arhivarea proiectelor si multe altele. Dezvoltarea se face in mod activ si puteti urmari noutatile in pagina de stiri. Exista si un feed RSS pentru a fi la curent cu ce se intampla în Teamness.

Contact

Ne puteti scrie direct la contact@teamness.com sau ne puteti lasa un mesaj aici. De asemenea, va rugam sa participati la feedback intrand pe forumul Teamness si lasand cateva impresii sau sugestii. Le vom aprecia si vom tine cont de ele. Va dorim succes in proiectele dvs. si speram ca le veti gestiona cu Teamness. www.teamness.ro

 

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul paulmarculescu.

Nu ai votat inca. Media: 4.6 (5 voturi)

Nu exista comentarii