2Parale - Marketing Afiliat in Romania

2Parale este un serviciu de Marketing Bazat Pe Performanta, primul serviciu de acest fel orientat 100% pe piata locala din Romania. Marketing Bazat Pe Performanta, sau Marketing Afiliat, se refera la un sistem in care furnizorii de produse/servicii platesc pentru actiunile care le face consumatorul pe internet in loc sa plateasca in avans spatiul folosit pentru reclama.

 

Furnizorii impart veniturile cu marketerul, care primeste un comision pentru generarea de vanzari sau directionarea de clienti pentru ei. Afiliatul, cunoscut si sub numele de marketer, este o parte independenta care promoveaza produse si servicii ale unui furnizor in schimbul unui comision pentru vanzari (sale) sau pentru directionare de clienti (lead).

Un marketer publica reclame, linkuri text si alte unelte pentru produsele furnizorului pe siteul lor web, in campanii e-mail si in listarile de cautare. Respectivul furnizor plateste un comision marketerului cand un vizitator indeplineste o actiune specifica cum ar fi completarea unui formular sau abonarea la un anumit seriviciu (amandoua exemple de directionare) sau cum ar fi cumpararea unui produs (vanzare).

Furnizorul este un site web sau o companie care vinde un produs sau un serviciu online, accepta plati si indeplineste comezi. Furnizorii fac echipa cu marketerii pentru a-si promova mai usor produsele si serviciile.

Marketerii pun reclamele, linkurile text sau alte unelte ale produselor pe siteurile lor web sau le includ in campanii de e-mail si in listari de cautare in schimbul unui comision pentru directionare sau vanzari.

2Parale sta in centru, intre furnizori si marketeri. Ii va sprijini si va sta alaturi de ei in timpul experientei prin Marketing Bazat Pe Performanta. Le ofera sistemul tehnic care sta in spate precum si un suport atent si solutii personalizate.

2Parale este in Private Beta din Septembrie 2008 si urmeaza sa se lanseze la inceputul lui Noiembrie. Daca sunteti interesat fie ca furnizor sau ca si afiliat, va puteti inscrie in programul Beta la adresa www.2parale.ro.

Prezentarea a fost adaugata de utilizatorul radu.spineanu.

Nu ai votat inca. Media: 3.8 (9 voturi)

Nu exista comentarii