Venture Mentoring (25 aprilie)

Cea de-a doua intalnire din cadrul programului Venture Mentoring, dedicat antreprenorilor din zona IT, tehnologie si online, va avea loc pe 25 aprilie, se anunta intr-un comunicat al Venture Connect. 

In fiecare luna, un mentor VentureConnect se intalneste cu antreprenorii care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina.

Ana Maria Andronic, Senior Associate Biris Goran si membru fondator al Fundatiei VentureConnect, va participa la cea de-a doua intalnire din seria Venture Mentoring pentru a dezbate problemele juridice intampinate de afacerile din mediul IT&C, printre care: structurarea afacerii si pregatirea pentru o investitie, securizarea produsului sau a serviciului cu ajutorul drepturilor de proprietate intelectuala, inregistrarea unei marci sau brevetarea unui produs. 

Ana Maria Andronic este specialist in drepturi de proprietate intelectuala, cu o experienta de peste treisprezece ani in domeniul juridic.

Astept cu interes urmatoarea intalnire Venture Mentoring deoarece imi doresc sa gasim raspunsuri concrete la intrebarile din domeniul juridic pe care antreprenorii le au, iar daca nelamuririle lor nu sunt in sfera mea de specialitate, sa ma asigur ca vor primi informatia cautata. Consider ca fiecare membru al boardului VentureConnect este recunoscut pentru experienta sa, fie ca este vorba de IT&C, software, e-commerce sau domeniul juridic, intalnirile Venture Mentoring fiind astfel o sursa de informare directa pentru participanti”, spune Ana Maria Andronic.

Taxa de participare este de 100 lei + TVA.

Mai multe detalii despre eveniment si depre modalitatea de inscriere gasiti aici.