Venture Mentoring  -  a treia intalnire (17 mai)

Evenimentul, care va avea loc pe 17 mai, la sediul din Bucuresti al Fundatiei Post - Privatizare,  il va avea drept mentor pe Marius Ghenea.

La intalnirea cu antreprenorii din IT, se vor discuta subiecte de interes pentru startup-uri: structurarea afacerii, strategie, e-commerce, Internet, produsul dezvoltat si pozitionarea sa in piata, procesul de finantare, precum si relationarea cu un posibil investitor. 

"Vrem sa incurajam  tinerele start-up-uri catre afaceri scalabile, profitabile care sa atraga activ interesul investitorilor din Romania sau din afara, interes care sa se materializeze prin investitii notabile tip seed si venture capital. Pana la acest nivel, insa, cred ca avem nevoie de o perioada de mentorat activ, iar alaturi de membrii boardului VentureConnect ne implicam direct si structurat in acest proces”, spune Marius Ghenea. 

Marius Ghenea este business-angel, membru fondator al Fundatiei VentureConnect, mentor in cadrul programului S4S Romania dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare, dar si Presedinte ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online).

Taxa de participare la eveniment este de 150 de lei.

Mai multe detalii despre inscriere puteti gasi aici.