VentureConnect (20 iunie 2011)

Evenimentul este organizat de Biris Goran si va avea loc pe 20 iunie, la Hotel Intercontinental, in Bucuresti.

Aflat la cea de-a treia editie, VentureConnect aduce laolalta antreprenori si investitori potentiali din domeniul IT/Internet/Tehnologie.

La aceasta editie sunt asteptati investitori din Statele Unite, Europa de vest, din regiunea centrala si est-europeana, precum si din Romania. Alaturi de Kenneth P. Morse, fondator al MIT Entrepreneurship Center, si William K. Aulet, director al MIT Entrepreneurship Center din Statele Unite, si-a confirmat prezenta la eveniment si 3TS Capital Partners care intentioneaza sa lanseze in lunile urmatoare “3TS Catalyst Fund Romania”, un fond de investitii de aproximativ 30 de milioane de euro, finantat partial prin intermediul programului JEREMIE al Fondului European de Investitii, si care targeteaza sectorul IT si online.

Perioada de aplicatii va fi deschisa in perioada 9 mai - 3 iunie, pentru proiecte in cautarea unei investitii de minimum 250.000 de euro destinati cresterii si dezvoltarii.

Formatul de aplicatie poate fi accesat pe site-ul evenimentului si trimis pe adresa de e-mail projects[la]ventureconnect[punct]ro. Antreprenorii selectati vor fi anuntati pana la data de 15 iunie.

Mai multe detalii pot fi gasite aici, precum si pe pagina de Facebook a VentureConnect.

Update: Perioada de inscriere a fost prelungita pana pe 10 iunie.