VentureConnect  - a cincea editie (31 mai)

Evenimentul VentureConnect,  organizat de Allegro Group Romania si Fundatia Post-Privatizare pe 31 mai 2012, la Hotel Intercontinental,  Bucuresti,  este dedicat antreprenorilor din zona IT, tehnologie si online.

Alaturi de intalnirea traditionala de pitching, cea de-a doua parte a zilei va continua cu o conferinta dedicata oamenilor de afaceri romani interesati de posibile investitii in proiecte antreprenoriale din zona IT, tehnologie si on-ine.

Antreprenorii care doresc sa isi prezinte afacerea in fata a peste 20 de investitori din Romania si Europa de Sud-Est isi pot depune proiectele pana pe 18 mai.

”Ne-am alaturat acestui proiect pentru ca suntem convinsi ca in Romania sunt foarte multi anteprenori vizionari si capabili, carora astazi le lipseste o sustinere financiara si strategica pentru a lansa sau dezvolta business-uri de succes in mediul online. Credem ca Venture Connect este locul unde am putea pune la dispozitie know-how-ul si forta nosatra de a investi in dezvoltarea unor proiecte romanesti  scalabile”, spune Raluca Georgescu, Country Manager Allegro Group Romania.

VentureConnect este o initiativa care aduce laolalta antreprenori si  potentiali investitori din domeniul IT/Internet/Tehnologie.

Mai multe detalii despre proiect pot fi gasite aici.

startups.ro sprijina acest proiect in calitate de partener media.