VentureConnect - Cluj-Napoca (12 octombrie 2011)

Evenimentul este organizat de Biris Goran si va avea loc pe 12 octombrie, la Cluj-Napoca.

VentureConnect are drept scop sustinerea industriei tehnologice si punerea in legatura directa a tinerilor antreprenori din zona IT, online si tehnologie cu importante fonduri de investitii nationale si internationale.

Pentru toate cele trei intalniri VentureConnect din aceasta toamna si-a confirmat prezenta Doug Richard, antreprenor de success si investitor, cu experienta in  dezvoltarea de incubatoare de afaceri internationale.

Din board-ul de advisori vor face parte Ana Maria Andronic (Avocat senior la Biris Goran), Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran), Marius Ghenea (Antreprenor si Business angel), Radui Georgescu (Presedinte Gecad Group), Orlando Nicoara (Director General al Mediafax Group si antreprenor online), Peter Barta (Director executiv FPP) si Dragos Roua (antreprenor online).

Perioada de aplicatii va fi deschisa pana pe 2 octombrie, pentru proiecte in cautarea unor investitii de minimul 250.000 euro destinati cresterii si dezvoltarii. Formatul de aplicatie poate fi accesat pe site-ul evenimentului.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.