Videoconferinta “Accelerate your startup” (7 iunie 2011)

Evenimentul, organizat de Bucharest Hubb, va avea loc pe 7 iunie, la Bucuresti.

Videoconferinta se adreseaza atat celor care au anumite cunostinte despre acceleratoare, cat si celor care abia au auzit de concept, si isi propune sa ofere mai multe informatii despre ce este un accelerator, cum ai acces la resursele lui si care sunt conditiile de eligibilitate.

Acceleratoarele de start-up-uri sunt organizatii care au ca scop maximizarea sanselor de succes ale start-up-urilor in care investesc. Pentru un start-up, afilierea cu un accelerator inseamna acces la fonduri, mentori si experienta, precum si entuziasmul oamenilor din jur.

La videoconferinta care va avea loc la Bucharest Hubb vor participa fondatori si membri ai unora dintre cele mai importante acceleratoare din Europa si din SUA - TechStars (cu sedii la Boston, Boulder, NYC si Seattle), HackFwd (Europa), Springboard (Londra, UK), SeedCamp (Londra, UK) si DreamIt (New York, SUA).

Fiecare speaker va avea la dispozitie 25 de minute, in care va face o scurta prezentare a acceleratorului pe care-l reprezinta, a conditiilor de eligibilitate si va raspunde la intrebarile participantilor.

Evenimentul va fi moderat de Mihai Mafteianu, Co-working & Accelerators Aficionado, care va povesti si despre experientele lui cu cateva acceleratoare din SUA si Europa.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.