WebSell-1 - webinar pe teme de comert electronic (6 mai 2009)

Evenimentul, organizat si sustinut de Liviu Taloi, consultant pe teme de comert electronic, va avea loc pe 6 mai, intre orele 18.00 - 20.00. Webinar este denumirea pentru un seminar/workshop gazduit online.

In cadrul WebSell-1, trainer-ul va trece in revista principalele capitole care vor fi aprofundate in urmatoarele editii WebSell, si anume: web analytics, usability & seo, marketing & promovare, planificare & organizare, instrumente pentru optimizarea conversiei. Pentru fiecare capitol vor fi alocate cate 10 minute, urmate de cate 2 - 3 minute de intrebari. La finalul prezentarii va avea loc o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Aceasta prima editie nu presupune niciun cost pentru cei care nu vor considera suficient de utila informatia prezentata. Participantii care vor dori sa plateasca pentru informatiile obtinute o vor putea face la sfarsitul webinar-ului.

Solutia tehnica folosita nu va permite decat maxim 100 de participanti in respectiva camera online. De aceea, vor avea prioritate cei care vor plati online in avans suma de 63,60 de lei, urmand acest link.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.