Weekend Seminar ”Invata cum sa devii manager de proiect!” (31 martie - 1 aprilie)

Prima editie a Weekend Seminar ”Invata cum sa devii manager de succes!”, organizat de Akcees, se va desfasura pe parcursul a doua zile la Bucharest Hubb.

Programul se adreseaza tinerilor cu varste intre 18 - 25 de ani care vor sa invete cum sa-si conduca proiectele pentru a atinge obiectivele asumate.

Pe parcursul a doua zile intensive de training, participantii vor acumula cunostinte teoretice cu privire la managementul proiectelor si le vor pune in practica prin rezolvarea de studii de caz, aplicatii si jocuri interactive.

La sfarsitul acestui program educational non-formal participantii trebuie sa inteleaga urmatoarele aspecte legate de managementul proiectelor:
- care sunt procesele de project management;
- ce calitati trebuie sa aiba un manager de proiect;
- cum se gestioneaza echipele;
- cum se intocmeste bugetul unui proiect;
- care sunt factorii ce influenteaza reusita unui proiect.

Inscrierea la prima sesiune de training din cadrul Weekend Seminar se realizeaza prin completarea formularului disponibil aici.

Taxa programului este de 200 RON si include sesiunile ce vor fi desfasurate pe parcursul a doua zile, materialele de training si consiliere ulterioara.
Studentii beneficiaza de o reducere de 50 RON.

startups.ro sprijina evenimentul Weekend Seminar “Invata cum sa devii un manager de succes!”. Cei care se inscriu in program prin intermediul startups.ro beneficiaza de o reducere de 50 RON. Pentru detalii, trimiteti un e-mail la redactia [@] startups.ro.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite aici.