Workshop/atelier experiential: Finante pentru Nonfinantisti (27 aprilie)

Programul "Ateliere de Antreprenoriat” organizat de Romanian Business Leaders (RBL), debuteaza pe 27 aprilie cu un prim atelier 100% experiential, cu tema "Finante pentru Nonfinantisti".

Atelierul se adreseaza antreprenorilor si aspirantilor, care vor fi pusi pe durata unei zile intregi in fata provocarii de a conduce o companie catre obtinerea maximului de productivitate si profitabilitate.

Participantii vor lucra in echipe si vor primi feedback permanent legat de impactul deciziilor de natura financiara pe care le iau. La finalul atelierului, ei vor sti sa monitorizeze cash-flow-ul si sa imbunatateasca eficienta folosirii resurselor interpretand si utilizand bilantul si contul de profit si pierderi, in conditii de presiune constanta din partea furnizorilor, clientilor si a competitiei.

Programul "Ateliere de Antreprenoriat” este unul dintre cele 13 proiecte prioritare pentru Romania generate de liderii din business din Romania la evenimentul RBL Summit din 2 - 3 februarie 2012. Programul presupune organizarea de ateliere lunare pentru tineri antreprenori si aspiranti, care sunt sustinute de antreprenori consacrati, membri ai comunitatii Romanian Business Leaders.

Taxa de participare este de 200 de lei + TVA.

Inscrierile se fac pana pe 25 aprilie, folosind formularul online de inregistrare.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.