Workshop Empretec - program international de dezvoltare antreprenoriala si relationare in business (19 - 27 martie 2010)

Evenimentul, organizat de Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania, va avea loc in perioada 19 - 27 martie, in Bucuresti.

Grupul tinta este reprezentat de antreprenori si potentiali antreprenori.

Participantii la workshop vor avea ocazia sa inteleaga cum gandesc si cum se comporta antreprenorii de succes in diferite situatii, sa invete sa negocieze, sa conduca, sa se impuna, sa influenteze si sa controleze rezultatele, sa inteleaga motivele pentru care unele companiile au succes inclusiv in perioada de criza, sa discute cu bancile, sa se descurce in situatii  limita, sa lucreze in echipa, sa isi recunoasca punctele puternice si sa le identifice pe cele pe care doresc sa le imbunatateasca. De asemenea, participantii vor avea posibilitatea sa testeze si sa aplice experienta zilnica in toate exercitiile atelierului de lucru, dar si in afacerea curenta.

Taxa de participare este de 800 de euro/persoana pentru cei care platesc in ultima luna. In situatia in care plata este efectuata cu mai mult de o luna inainte de inceperea workshop-ului, taxa de participare este de 650 de euro/persoana.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.