Workshop “Leading Change Laugh Crisis” (24 noiembrie 2010)

Evenimentul, organizat de Human Performance Development International (HPDI) in colaborare cu The Investor si Leaders Romania, va avea loc pe 24 noiembrie, la Hotel JW Marriott, in Bucuresti.

Workshop-ul va fi sustinut de Jim Bagnola, care are o experienta de circa 30 de ani ca trainer, coach si consultant, fiind specializat in Leadership, Stress Management, Customer Service, Coaching Skills si Change Management.

Publicul tinta este format din antreprenori si manageri aflati in pozitii de conducere, care isi doresc sa aduca schimbare in cadrul organizatiei din care fac parte.

In cadrul workshop-ului vor fi abordate subiecte precum: Cum sa identificam ce putem controla; Cum sa facem astfel incat ceea ce nu putem controla sa ne foloseasca; Dimensiunea interna si externa a schimbarii; Moduri in care ne putem plia mai usor pe noile situatii care apar; Impactul schimbarii asupra sanatatii individului si a organizatiei; Cum sa identificam tiparele care ne blocheaza, si sa ne dezlipim de ele; Cum sa facem fata asteptarilor neimplinite; Cum sa eliminam obisnuinta nevoii de ajutor; Noi metode de a deveni ‘’predispusi la idei”.

Taxa de participare este de 249 euro/persoana, pana pe 10 noiembrie, si de 269 euro/persoana, incepand cu 11 noiembrie.

Mai multe informatii pot fi gasite aici.