Workshop “Leading teams. Managing success” - Cluj (14 noiembrie 2011)

Evenimentul, organizat de HPDI (Human Performance Development International) si Fundatia Leaders, va avea loc pe 14 noiembrie, la Cluj.

Workshop-ul are ca teme leadership-ul si managementul echipei si va fi sustinut de Jim Bagnola, trainer, coach si consultant specializat in leadership, managementul stresului, customer service, coaching skills si change management.

Evenimentul face parte din seria de workshop-uri ”The Leadership Tour” (Cluj - Belgrad - Timisoara - Bucuresti) si se adreseaza echipelor de management atat din corporatii, cat si din companiile mici aflate la inceput de drum.

Principalele subiecte de discutie din cadrul workshop-ului vor fi: Definitia inteligentei emotionale in contextul echipelor de management; Ce reduce gradul de energie al echipelor; Care este cea mai buna modalitate de crestere a implicarii si initiativei unei echipe; Elementele unui leadership autentic; Cum castigi credibilitate si influenta in acelasi timp cu gestionarea unui conflict; Cum cunosti stadiul de dezvoltare in care se afla echipa ta; Care sunt schimbarile care trebuie realizate pentru a creste nivelul de productivitate al echipei.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.