Workshop “Managementul cash-flow-ului - finance for finance” (9, 16, 23 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de ABC Training Consulting, va avea loc in zilele de 9, 16, 23 februarie, in Bucuresti.

Aceasta serie de workshop-uri este recomandata pentru persoane din top si middle management din zona finance - manager general, manager financiar, analisti financiari, controlleri.

Scopul acestor sesiuni este dezvoltarea abilitatilor practice de analiza, de planificare si de control al cash-flow-ului firmei, astfel incat sa se asigure toate conditiile necesare mentinerii stabilitatii financiare a afacerii.

Taxa de participare este de 1.000 lei (cu TVA inclus)/persoana pentru toate cele trei workshop-uri. Mai multe informatii pot fi gasite aici.

 

Workshop “Comunicare Nonverbala Aplicata” (9 februarie 2010)

Evenimentul, organizat de Skill Team, va avea loc pe 9 februarie, in Bucuresti.

Tematica abordata in cadrul workshop-ului va fi urmatoarea: Comunicarea nonverbala in relatii si afaceri; Elementele nonverbale in afaceri - paradigmele comunicarii in sectorul afacerilor; Intelegerea modului de functionare a creierului uman - Introducerea sistemului limbic; Perceptia celorlalti - Sa descoperim ceea ce transmitem intotdeauna fara sa vrem; Semnale nonverbale de confort si disconfort; Cum sa transmitem incredere, autoritate, credibilitate; Cum sa detectam inselatoria si minciuna.

Taxa de participare este de 100 de euro/persoana. Mai multe informatii pot fi gasite aici.