Workshop “Playing the Matrix and getting what you (really) want” (3 - 4 noiembrie 2011)

Evenimentul este organizat de Cefe Training Romania si va avea loc in zilele 3 si 4 noiembrie, la Rin Grand Hotel din Bucuresti.

Workshop-ul va fi sustinut de Mike Dooley, unul dintre protagonistii filmului “The Secret” si autor al bestseller-ului “Infinite possibilities: The art of living your life”.

Scopul workshop-ului este de a duce Legea Atractiei la un alt nivel si de a oferi instrumentele pentru a o pune in practica in viata profesionala si personala.

Principalele subiecte de discutie pe agenda evenimentului vor fi: Care sunt principiile simple din spatele Legii Atractiei si cum sa le folosesti; Ce actiuni sa intreprinzi si la care sa renunti; Cum sa-ti redefinesti si sa-ti clarifici viziunea si obiectivele; Cand sa te focusezi pe detalii si cand pe generalitati; Cum sa-ti umpli de energie gandurile, cuvintele si actiunile pentru obtinerea mai rapida a rezultatelor.

La sfarsitul evenimentului participantii vor avea cate o harta personalizata ce va contine actiuni simple pe care acestia trebuie sa le intreprinda in zilele, saptamanile si lunile urmatoare.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.